Start Time

Finish Time

Duration

Registration

8.55am

9.05am

10 mins

Lesson 1

9.05am

9.55am

50 mins

Lesson 2

9.55am

10.50am

55 mins

Break

10.50am

11.05am

15 mins

Lesson 3

11.05am

12pm

55 mins

Lunch

12pm

1pm

60 mins

Registration

1pm

1.10pm

10 mins

Lesson 4

1.10pm

2pm

50 mins

Lesson 5

2pm

2.50pm

50 mins

Reg Group

2.50pm

3pm

10 mins

There are 2 sittings for lunch
1st sitting for Primary students at 12 o’ clock
2nd sitting for Secondary students at 12.30pm